Nappaa Mr Greeniltä oma 3500 euron arvoinen Arcade-pelikone!

2020-05-25

Peli nimeltään Street Fighter 2 on pelituottajan Net Entertainment uusin taidonnäyte. Tässä pelissä pääset ajassa kymmeniä vuosia taaksepäin, mutta se ei tarkoita sitä, että pelissä olisi jotenkin vanhanaikaiset toiminnot. Pelin teema, joka näkyy myös ulkoasussa, liittyy vanhaan 80-luvun pelisarjaan nimeltään Street Fighter. Tämä peli on juuri saapunut Mr Green -nettikasinolle, jossa pelin saapuminen liittyy samalla myös kampanjaan. Kampanja on jo hyvässä vauhdissa ja siinä on monta erillistä osaa. Tämä peli liittyy niistä kahteen osaan, joista kummatkin ovat juuri sopivasti käynnissä. Toinen alkoi juuri, joten ehdit siihen mukaan vielä monen päivän ajan. Toisessa viedään jo viimeisiä hetkiä, mutta nopeana ehdit mukaan myös siihen. Kerromme ensin tästä pelistä, jonka jälkeen vielä tästä kampanjasta, johon tämä peli nyt liittyy!

Peli nimeltään Street Fighter 2

Pelin on tuottanut suomalaisten suosikki Net Entertainment. Pelin ulkoasu ja äänet muistuttavat niitä pelejä, joita pelattiin silloin 80-luvulla. Pelin teemana on pelisarja nimeltään Street Fighter, joissa tietysti jo nimenkin mukaan taistellaan kaduilla. Tässäkin kolikkopelissä on kaksintaistelijoita, mutta heidän keskellään on kolikkopeli, jota pelaajat pääsevät pelaamaan. Tässä pelissä ei ole mitään vanhaa, kun on kyse sen voitoista ja toiminnoista. Peli antaa perinteisiä tämän päivän voittoja, ja ehkä vähän muutakin. Pelissä on esimerkiksi Wild -symboleita ja siinä voi voittaa ilmaiskierroksia. Pelissä päästään välillä myös pelaamaan erillistä bonuspeliä.

1 000€ Reel Thrill -taistelu ja Reel Thrill -rumba

Toinen kampanjan osa nimeltään 1 000€ Reel Thrill -taistelu loppuu jo huomenna 26. toukokuuta 2020. Ehdit mukaan, jos olet oikein nopea. Siinä taistellaan 1000 euron voittopotista tätä uutta taistelupeliä pelaamalla. Voittopotti jaetaan viiden parhaan taistelijan kesken, joista paras voittaa 500 euroa, toiseksi paras 250 euroa, kolmas 125 euroa, neljäs 75 euroa ja viides 50 euroa.

Toinen tähän uuteen peliin liittyvä taistelu on myös käynnissä, mutta siihen ehtii mukaan vielä 2. kesäkuuta 2020 asti. Se, joka tämän kisan voittaa, on tähtipelaaja. Palkinnoksi hän saa 3500 euron arvoisen Arcade-pelikoneen. Jotta voisit olla tämä voittaja, pitää sinun pelata vähintään 20 kierrosta tässä uudessa pelissä. Niillä pitää voittaa suurin määrä voittoja, jotta voit olla paras!

Mr Green ja oma Arcade-pelikone