Vietä loppuvuosi 2019 Mr Greenin unelmien rekiretkellä!

2019-12-28

Vuotta 2019 on vielä vähän jäljellä ja niin on myös tätä Mr Green -nettikasinon rekiretkeä. Mukaan voi hypätä ihan millä hetkellä tahansa 30. joulukuuta kello 00:59 mennessä. Se kannattaa, koska matkan jälkeen tullaan mukanaolijoille jakamaan suuri määrä lahjoja. Vaikka joulu on jo ohi, jaetaan tässä silti lahjoja, jotka ovat taatusti parempia kuin mitä moni on saanut jouluna. Ainakin voisi luulla, että monikaan ei ole saanut matkaa Havaijille tai tuhansia euroja rahaa. Pääpalkintona on todellakin matka Havaijille ja sen arvo on yhteensä 20 000 euroa. Joten mistään perinteisestä matkasta ei ole kyse, vaan matka, joka sisältää monta uskomatonta kokemusta. Niistä lisää tässä alempana, jossa samalla lisää siitä millaisia rahasummia tässä on jaossa. Niitä jaetaan yli 700 onnekkaalle.

Suorita tehtäviä ja pääset mukaan rekiretkelle eli tähän kampanjaan!

Pääset mukaan tähän kampanjaan, kun suoritat annettuja tehtäviä. Niitä on kolme erilaista, joista sinun pitää suorittaa jokainen. Pelejä on kolme, joissa niitä suoritetaan. Kolikkopelissä Vikings Go Berzerk pitää kerätä 3 arkkua sen peruspelin aikana. Valley Of The Gods -pelissä pitää aktivoida patsaat 3 kertaa. Vikings Go To Hell pelissä pitää kerätä 50 ilmaiskierrossymbolia. Kun nämä kaikki on suoritettu, olet mukana kampanjassa. Jos saat suoritettua ne tarpeeksi vähillä kierroksilla, saatat olla yksi voittajista.

Jaossa Havaijin matka kahdelle hengelle sekä rahaa jopa 10 000 euroa!

Kisan paras voittaa uskomattoman arvokkaan matkan Havaijille, joka on vielä tarkoitettu kahdelle hengelle. Luksusta on tiedossa jo heti lentokentällä, jossa päästään lentokentän loungeen. Paikan päällä ollaan 10 yötä ja tietysti viiden tähden hotellissa. Tiedossa on paljon kivaa tekemistä esimerkiksi valasbongausretki katamaraanilla ja surffaamista sekä kajakkimelontaa. Voittaja saa myös 1000 euroa käyttörahaa.

Rahaa saavat myös monet muut tähän osallistuvat. Toiselle sijalle yltänyt voittaa 10 000 euroa ja kolmaskin voittaa peräti 5000 euroa. Rahaa jaetaan sijaan 720. asti, jota jaetaan vielä 25 – 1000 euron edestä kaikille lopuille sijoille.

Mr Green ja rekiretki